maandag 10 februari 2014

Sarah Jessica Paker schoenen collectie

Dames en heren hier moet ik het echt even over hebben als SatC liefhebber.
Onder ons als liefhebbers weten we natuurlijk dat er eerder 3 paar schoenen van de fabulouse Carrie Bradshaw (SJP) onder de veilinghamer zijn gegaan.
 

Nadat dit zo'n succes is geweest konden we er donder op zeggen en SJP zou haar eigen schoenen collectie op de markt brengen. Zo'n zes maanden geleden werd dat dus ook bekend gemaakt en is er een sneak peek te bewonderen in de febr.nr van Lucky.


De schoen 'Diana' is een zwarte stiletto gemaakt van lakleer en een subtiele off-center riem met gouden gesp. Nu heb je zoals altijd gefluister over nieuwe dingen. Zo gaat er wat gefluister de ronde dat mensen de schoen er veel van Manolo Blahnik weg vind hebben. Terecht ook als je zakenpartner voor deze collectie George Malkemus is, de CEO van Manolo Blahnik.


Dan willen jullie weten waar deze collectie te krijgen is en wat voor prijzen je kunt verwachten. De collectie van SJP zal deze maand bij Nordstrom te krijgen zijn. Nu komen de prijzen.... die gaan varieren tussen de $150,- en $400,- zo word vermeld door Fashionista.

Dus kom je in de gelegenheid en kan je het jezelf veroorloven zeg ik GA ERVOOR ;)

See you later my Birdies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten